Cautare

3901 de rezultate pentru "vasile si elena stan" (3.38 secunde)
Ministrul Turismului, Elena Udrea, ii va lua locul lui Liviu Negoita. ... Elena Udrea e din nou pe val.
Elena Basescu a criticat-o dur pe Monica Macovei pentru declaratiile pe care le face la adresa democrat-liberalilor. ... Elena Basescu s-a dezlantuit impotriva fostul ministru al Justitiei Monica Macovei, care criticase coruptia din PD-L. ... Si ea cu ce-si tine copilul la Londra?
Ce spune Elena Udrea despre intrarea unei tinere bistritence, fosta "fata de la pagina 5", in PMP Printre femeile care s-au alaturat Elenei Udrea in PMP se numara si Anca Alina Moldovan, o bistriteanca sexy care a facut parte din echipa lui Dan Negru de la "Te pui cu Blondele" si a pozat provocator intr-un tabloid.
VICTOR PONTA - 38.2%, KLAUS IOHANNIS - 32,1 ELENA UDREA - 6%, CALIN POPESCU TARICEANU - 6%, MONICA MACOVEI 6%, KELEMEN HUNOR - 4.3% CORNELIU VADIM TUDOR - 2,2%, DAN DIACONESCU - 1.9%, TEODOR MELESCANU - 1.3% REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Basescu a tradat-o pe Udrea pentru un alt candidat Elena Udrea, presedintele partidului creat de Traian Basescu, "si-a luat plasa" de la seful statului, spune un membru al Guvernului.
Carmen Elena Firea participa in acest week-end la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. "Fiul meu, designerul Razvan Firea, ma ajuta si i-a placut foarte mult ideea mea cu tricourile cu print digital!
Cum 'puterea sovietica' era deja in tara, macar ca mentalitate dupa '63, tinarul Florescu si-a canalizat toata energia spre comertul clandestin. ... Nu am inselat niciodata pe nimeni si acum la 70 de ani nu mai am ganduri sa insel pe cineva.
La inceputul acestui an, Elena Basescu a devenit pentru a doua oara mamica, aducand pe lume un baietel. ... In ultima zi a lunii ianuarie, Elena Basescu a devenit pentru a doua oara mamica, aducand atunci pe lume un baietel.
Rugaciunea catre Sfintii Constantin si Elena se rosteste ori de cate ori este nevoie. Si are putere oricand este rostita, nu doar in ziua pomenirii Sfintilor Imparati, pe 21 mai. Ajuta pe toti cei aflati in impas, si pe cei care se roaga cu credinta.
21 mai - Sfintii Imparati Constantin si Elena 2013 este proclamat Anul Omagial al Sfintilor Imparati Biserica Ortodoxa ii praznuieste pe 21 mai pe Sfintii Imparati Constantin si mama sa, Elena. ... A devenit suveran al intregului Imperiu Roman dupa invingerea lui Maxentiu si a lui Liciniu.
Pielea este cel mai mare organ al corpului, insa tenul este deseori cel mai afectat de factori precum poluarea, stresul si dezechilibrul hormonal. ... Ioana Adina Oancea, farmacist-estetician si manager Careless Beauty Bucuresti ne-a impartasit detalii despre ingrijirea, prevenirea si tratarea corecta a tenului:
In ciuda victoriilor neasteptat de categorice repurtate de PSD la Primaria Constanta si la presedintia Consiliului Judetean, laurii social-democrati se opresc aici.
Deputatii Daniela Buruiana Aprodu, Miron Mitrea si Ioan Turc si senatorii Corneliu Vadim Tudor, Vasile Blaga si Dorel Onaca sunt in topul parlamentarilor cu cea mai scazuta prezenta la sedintele de vot ale Parlamentului, potrivit unui studiu dat publicitatii, marti, de IPP.
"Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
La festivitate au participat ministrul Turismului, Elena Udrea, primarul municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac si presedintele SIF Transilvania, Mihai Fercala. Elena Udrea a multumit investitorilor care continua sa modernizeze infrastructura turismului romanesc si a subliniat ca Hotelul Cleopatra poate deveni un model pentru alti proprietari de unitati de cazare.
Cei peste 130 de invitati au avut ocazia sa asiste la consiliere de styling, impachetarea bagajelor pentru diferite destinatii de vacanta, prezentari de moda, primind sfaturi utile de la specialisti in domeniul modei, frumusetii si travelling-ului: Elena Bucur, reprezentant Samsonite;
Elena Udrea participa la reuniunea PPE ca membra a delegatiei PD, alaturi de presedintele democrat, Emil Boc, presedintele executiv Adriean Videanu, secretarul general Vasile Blaga si vicepresedintii Sorin Frunzaverde si Anca Boagiu.
Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, secretar general al Organizatiei de Tineret a PD-L, a fost prezenta luni pentru scurt timp, la inceputul sedintei Biroului Permanent National al democrat-liberalilor.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu si-a luat doua zile libere, lasand la o parte interesele tarii, care-l macina doar seara pe la ora 7 inaintea jurnalelor de stiri, si "s-a suit" in 8 februarie pe "dealul Clujului", sa dea viata celui mai sentimental proiect al sau, Partidul Miscarea Populara....
Uneori, insa, e greu de dovedit o cauzalitate intre personalitatea masculina si dominatia feminina. ... Este si cazul lui Traian Basescu, un politician despre care nu se poate spune ca ascensiunea s-ar fi petrecut "sub protectie de fuste".
google-analytics.com